«

»

jul 25

Cruise Vakantie

cruise

Cruises Vakanties

Bij een cruise vakantie denk je meestal aan een cruise in een warm gebied, bijvoorbeeld een cruise in de Caribean. Je kunt het echter ook dichter bij huis zoeken en een cruise maken naar één van de Europese steden. De cruise markt is de laatste jaren ontzettend gegroeid. Dit heeft geresulteerd in een groot aantal nieuwe cruiseschepen die voorzien zijn van alle faciliteiten die je maar kunt bedenken. Een zwembad, theater, luxe restaurants, een casino niets is tegenwoordig te gek.

Een cruise in de Cariben is een perfecte manier om de koude winter van Nederland te ontvluchten. Het is de ultieme winterzon vakantie. Je kunt tijdens deze cruise even wat zon bijtanken.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om een cruise naar Antarctica te boeken. Je kunt zo dit continent verkennen tijdens een zeecruise en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft, Pinguïns, walvissen, orka’s.. je kunt ze allemaal tegenkomen tijdens jouw cruisevakantie. Nadeel van de Antarctica cruises is de belasting voor het milieu. Antarctica is nog ongeschonden en dat wil men graag zo houden.

Voor wie het niet te ver wil zoeken zijn er ook zeercruises naar bekende Europese steden. Zo kun je een cruise boeken naar de landen rond de Oostzee of een cruise naar de Middellandse zee. Ook cruises naar de Canarische Eilanden zijn mogelijk.

Een aparte categorie cruises zijn de riviercruises. Een reisje over de Rijn en/of de Moezel blijft nog steeds populair. Ook Nijlcruises over rivier de Nijl in Egypte zijn een populaire categorie cruises.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>