«

»

jul 21

Goedkope Lastminutes Boeken? Het is nu Lastminute Tijd!

Traditiegetrouw is er in de grote zomer vakantie het grootste aanbod lastminute vakanties. Touroperators hebben hotelbedden ingekocht en ‘moeten’ er vanaf. Het is voor hen beter om er nog iets aan te verdienen dan er helemaal niets aan te verdienen.

Wat betekend dit voor de consument? Ten eerste is de keuze bij lastminutes beperkt. De beste hotels zijn eenvoudigweg al geboekt. Echter komen er door annuleringen ook reizen beschikbaar die vaak als lastminute geboekt kunnen worden. Soms worden deze reizen ook wel annuleringsreizen genoemd. Het overgrote gedeelte van de lastminutes zijn niet verkochte reizen. De oorzaak hiervan is het niet matchen van het aanbod op de vraag. Bij een calamiteit zoals in Egypte boeken veel minder consumenten een reis naar dat land en dan zul je zien dat het lastminute aanbod toeneemt.

Bij alle touroperators vind je op de website een rubriek met de lastminute aanbiedingen. Voor deze reizen geldt op=op, dus wacht niet te lang met boeken. Naast boeken via internet kun je ook een lastminute boeken bij één van de reisbureaus en zelfs op Schiphol zelf is het nog mogelijk om een last minute te boeken. Als het jouw niet uitmaakt waar je op vakantie gaan en in welk hotel je verblijft dan is een lastminute een goedkoop alternatief.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>