«

»

aug 04

Annuleringsreizen

annuleringsreizen

Annuleringsreizen Boeken

Het spreekwoord ‘De één zijn brood is de ander zijn dood’ gaat zeker op voor de volgende categorie reizen, namelijk annuleringsreizen. Naast aanbiedingen, bingo reizen en lastminutes is dit ook een voordelige categorie reizen.

Annuleringsreizen zijn zoals de naam al zegt reizen die geboekt zijn en daarna weer afgezegd zijn. Een oorzaak kans bijvoorbeeld zijn familieomstandigheden of ziekte. Bij annulering van een reis dient de klant wel te betalen. Eventueel word dit door de annuleringsverzekering gedaan van de boeker.

Het mooie nu is dat de reis al betaald is. Een reisorganisatie kan hierdoor de reis aanbieden tegen zeer gunstige tarieven. Meestal zijn er slechts een beperkt aantal of soms helemaal geen annuleringsreizen beschikbaar. Het is dus wel goed zoeken. Je kunt hier naar vragen bij jouw reisbureau maar je kunt ook zelfs zoeken op sites van reisorganisaties. Op de websites van Holiday International Travel en Vacansoleil kun je voordelige annuleringsreizen vinden.

 

 

Reacties

reacties

2 comments on “Annuleringsreizen

  1. S. Becker on said:

    Wie heeft er een ticket van Amsterdam 23/12/11 naar Bangkok en op 080112 terug naar Amsterdam. Tussenstop geen bezwaar. Meer reistijd geen bezwaar. Mag ook een volledige reis zijn naar Thailand.

    0616336292

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>