«

»

aug 09

Lidl reizen nu online te boeken

Lidl reizen aanbiedingen

Lidl reis aanbiedingen

Vorige week maakten wij al de melding dat Lidl met een eigen reizen assortiment zou komen, nu een week later is de website inmiddels online en lijkt direct een groot succes. Het vakantie assortiment is nog niet heel erg uitgebreid, maar de reizen die Lidl aanbiedt zijn wel van een zeer goede prijs kwaliteit verhouding: vakantie aanbiedingen zoals u van de Lidl gewend bent. Met name de cruise reizen, vliegvakanties en autovakanties zijn de thema’s waar Lidl-reizen zich vooral op wil richten. De website oogt helder en duidelijk, het heeft er alle schijn van dat Lidl hier in Nederland net zo’n groot succes gaat worden als in Duitsland al het geval is. Bij Lidl reizen is het zowel mogelijk om via internet als telefonisch een reis te boeken. Klik op de foto hiernaast om naar de website van Lidl-reizen.nl te gaan. Waarschijnlijk zal de nderlandse website van Lidl snel de vorm gaan aanemen van de duitse versie ( lidl-reisen.de ) – die al een veel groter assortiment aan reizen en vakanties ophaar website heeft staan. We houden de ontwikkelingen scherp in de gaten en zijn benieuwd naar de eerste vakantiegangers die een reis bij de Lidl gaan boeken.

Reacties

reacties

One comment on “Lidl reizen nu online te boeken

  1. travelcommunity on said:

    Lidl biedt op lidl-reizen.nl vakanties aan in Nederland van Stip Reizen, Sundio en het Duitse Select Holidays. Op vakantie met lidl zoals u gewend bent met een lage prijs, en wil in de reibranche dezelfde status bereiken als met de supermarkten – voordeel aanbiedingen met goede prijs kwaliteit verhouding.

    De belangrijkste thema’s zijn de rondreizen en stedentrips, maar ook overige reizen naar het buitenland, startende met een aantal reizen in en naar Duitsland. Elke maand komen er nieuwe reisaanbiedingen bij in het vakantie aanbod op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>