«

»

sep 06

IC Green Palace in Turkije

 

IC Green Palace Turkije

IC Green Palace Turkije

Mischien wel het meest populaire hotel van Turkije. Het moderne en grote vakantieresort IC Green Palace ligt te midden van keurig verzorgde tuinen aan het strand in Kundu en beschikt over maar liefst 7 zwembaden. IC Green Palace heeft diverse (internationale) restaurants, 8 bars en een lounge. Gasten van het IC Green Palace kunnen relaxen in het wellnesscentrum met o.a. een Turks bad, een sauna en jacuzzi. Daarnaast heeft het IC Green Resort ook voldoende sportmogelijkheden zoals squashbanen en een goed uitgeruste fitnessruimte.

Alle kamers van het IC Green Palace in Turkije kijken uit op de Egeïsche Zee en zijn voorzien van een balkon, gratis WiFi en een flatscreen-tv. Green palace is ook ideaal voor vakanties met kleine kinderen, de kleinste gasten kunnen kunnen zich vermaken in het ondiepe kinderbadje, op de waterglijbanen en met de activiteiten van de kinderclub. ‘s Avonds organiseert het IC Green Palace spelshows, revues met dans en komedie en thema-avonden. Het Green Palace heeft 7 à-la-carte-restaurants, die onder andere Japanse en Turkse gerechten en visspecialiteiten serveren. Op 2 verschillende plaatsen is de hele dag door gebak verkrijgbaar. Er zijn 3 bars bij de zwembaden en een vitamine- en een discobar.

Reacties

reacties

4 comments on “IC Green Palace in Turkije

 1. last-minute-zonvakantie on said:

  Turkije is een heerlijk land, mooi weer , leuke mensen!

 2. Brian on said:

  Het IC Green Palace in Kundu is een echte aanrader! Ik ben er zelf kortgeleden geweest. Het is een prachtig hotel aan de Turkse kust, waar de hotelgasten niks te kortkomen. De service is goed, het eten is heerlijk en er is er van alles te doen. De ligging van het hotel is gunstig. Ongeveer 15 km verwijderd van de luchthaven van Antalya en 25 km van het centrum van Antalya. Al met al een uitstekende accomodatie!

 3. Robert on said:

  Wij horen graag de meningen van de mensen die op vakantie zijn geweest naar het IC Green Palace hotel. Veel bezoekers van HolidayCheck besluiten of ze een hotel willen boeken op basis van meningen van anderen en wij stimuleren het daarom ook om een beoordeling te schrijven.

 4. Veer on said:

  Afgelopen jaar hier geweest met inmiddels mijn man! We gingen met z’n tweetjes en kwamen met z’n drieën terug, ons meisje kan nu elk moment ter wereld komen!
  Het is een bijzonder mooi hotel, perfect eten, veel keuze!
  Ook het personeel en het animatieteam verdienen een dikke pluim!
  We hebben gehuild dat het er op zat, dit zegt genoeg denk ik!
  We hopen volgend jaar met onze mini meid te kunnen gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>