«

»

nov 02

Handige telefoon oplader voor op reis of onderweg

Oplaadbare Mobiele Oplader & Telefoon

Oplaadbare Mobiele Oplader & Telefoon

Deze week lag er een leuk pakketje bij de post, een soort accu / batterij van Duracell die je als extra oplaadpunt voor je telefoon kan gebruiken zonder daarvoor een stopcontact nodig te hebben. Als fervent iPhone gebruikers is dat helemaal iets voor ons om even uitvoerig aan een test te onderwerpen. Ideaal voor op vakantie of onderweg op reis.

Het gebeurt ons regelmatig dat we met een lege iPhone onderweg komen te zitten, vooral als de iPhone weer eens als navigatiemiddel is gebruikt is of als er tijdens het wachten volop van het 3G internet gebruik wordt gemaakt. Als de telefoon smorgens niet goed opgeladen is, dan is het einde van de dag geheid ellende.

Nu de oplader dus. Bijgeleverd zitten een aantal kabeltjes/verlengstukjes zodat ie op alle telefoons past. En er zit een USB port direct op de Duracell batterij, waarmee je hem zo in je laptop steekt om op te laden. Eenmaal vol opgeladen, dan stop je hem op een handige plek zoals je tas of dashboardkastje van de auto, voor die momenten dat je met een lege telefoon komt te zitten. Helemaal handig voor op reis natuurlijk.

Afgelopen weekend tijdens een vistripje in de Biesbosch was de eerste keer dat ik het appaaraatje echt nodig bleek te hebben. Op de boot, midden op het Hollands Diep, een telefoon die aangaf dat ik hem weer eens niet netjes had opgeladen. Meteen de oplader erin gestoken en de telefoon even de tijd gegeven zich op te laden. Vervolgens de hele dag nog bellend, fotograferend en filmend nog verder kunnen varen & vissen, en nog op de iphone navigatie naar huis kunnen rijden ook.

Thuis, op kantoor of in de auto, overal zijn er wel plaatsen in de buurt om je telefoon op te laden. Daar is deze oplader niet voor bedoeld, want tegenover een stopcontact is het geen partij. Wel is het een uitkomst voor die tripjes onderweg waarbij je niet altijd een stopcontact bij de hand hebt. Bij mij zit de telefoon oplader voor op reis inmiddels, weer keurig opgeladen en wel, netjes in het voorvak van mijn vistas.

De opladers zijn onder andere te koop bij Bol.com, KPN, Mediamarkt, Makro en de Gamma.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>