«

»

nov 04

South African Tourism lanceert op ludieke wijze MijnZuidAfrika.nl

Mijn Zuid Afrika

Mijn Zuid Afrika

Afgelopen weken kon je als nietsvermoedende voorbijganger in een aantal Nederlands steden zomaar Eddy Zoey tegen het lijf lopen. Eddy was namelijk op zoek naar The Big Five, samen met Ranger Klaas-Jan Leinenga en zijn ‘spotterbabes’.

Met deze guerrilla actie laat South African Tourism aan het grote publiek weten dat de nieuwe community, MijnZuidAfrika.nl, live gaat. Van 25 oktober tot en met 3 november waren Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Den Haag het decor voor heuse citysafari’s. Deelnemers aan Spot The Big 5 werden gevraagd hun leukste, gekste en mooiste Big 5 creatie te uploaden op www.SpotTheBig5.nu.


Met de Spot The Big Five campagne wordt Zuid-Afrika als safari bestemming weer goed op de kaart gezet. Maar de campagne betekent ook een extra feestelijke ‘opening’ van MijnZuidAfrika.nl, de nieuwe community van South African Tourism.
MijnZuidAfrika.nl is dé community waar reizigers en locals met elkaar foto’s, tips, vragen en verhalen kunnen uitwisselen puur over Zuid-Afrika. De Nederlandse reiswereld heeft jarenlange ervaring in het organiseren van reizen naar Zuid-Afrika. Zij delen graag hun verhalen en tips en zijn natuurlijk ook vertegenwoordigd op MijnZuidAfrika.nl. Met MijnZuidAfrika.nl wil South African Tourism in de persoonlijke informatiebehoefte van reizigers voorzien.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>