«

»

jan 30

Travel gadgets voor jong en oud

Trunki kinder reiskoffer

Trunki kinder reiskoffer

Soms komen we leuke gadgets tegen die handig zijn op vakantie of tijdens een trip onderweg. Zoals de Trunki, een trendy kinder koffer; en bovenal een fantastische loopwagen!

“Trunki heeft een inhoud van ruim 18 liter, maar dankzij z’n beperkte afmetingen kan ‘ie gewoon mee in de cabine van het vliegtuig als handbagage. Trunki heeft vier wielen, een comfortable zitting, en twee handgrepen. Iedere Trunki heeft een stevige riem, waaraan kinderen hem zelf mee kunnen trekken – of waarmee een volwassene de Trunki achter zich aan kan meetrekken. De riem kan ook als schouderband worden gebruikt. Trunki is voorzien van een slot, en aan de riem zit een bagagelabel waar de kleine eigenaar zijn of haar naam en adres op kan schrijven.”

Met deze grappig gekleurde koffers worden kinderen bij het reizen betrokken. Zo hebben ze een eigen koffer om hun spullen tegelijk met mama en papa in te pakken. Op reis kunnen ze de koffer zelf meetrekken, of lekker blijven zitten en het trekken aan de volwassenen overlaten. Aangekomen op het vakantie-adres, of bijvoorbeeld tijdens het wachten op het vliegveld is Trunki ook fantastisch speelgoed. En als de kleine reiziger moe wordt, heeft hij of zij met Trunki altijd een comfortabel stoeltje bij zich om op uit te rusten.

De Trunki koffer ziet er stevig en degelijk uit. Het formaat van de koffer zorgt er ook voor dat de koffer handig is voor bijvoorbeeld een logeerpartijtje. Je merkt ook echt dat de kids het leuk vinden om hun eigen spulletjes in hn eigen koffertje mee te mogen nemen.

We zijn nog niet met de koffer op vakantie geweest, maar kunnen ons helemaal voorstellen dat de koffer als loopwagentje/stoeltje ideaal zal zijn op het vliegveld en onderweg! De kleine rijdt in elk geval het hele huis door met de koffer en al zijn spulletjes gaan er in, uit, en weer in. En overal mee naartoe natuurlijk.

De Trunki kinderkoffer is te bestellen bij cadeau.nl  Uw cadeau wordt dan keurig verpakt (cadeauverpakking) de volgende dag thuis bezorgd. Ideale webwinkel als u snel nog even een leuk origineel cadeautje zoekt, want ze hebben alleen maar leuke gadgets die je niet snel elders ziet. Hieronder nog enkele andere leuke gadgets van cadeau.nl voor onderweg:

Fiets hoorn

Fiets hoorn

 

Crumplet City Maps

Crumplet City Maps

meer informatie: cadeau.nl

 

 

Reacties

reacties

One comment on “Travel gadgets voor jong en oud

  1. Pingback: Gigunsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>