«

»

jan 10

VakantieBeurs 2012

Korting op Kaarten Vakantiebeurs 2012

Korting op Kaarten Vakantiebeurs 2012

Op 11 januari 2012 start de ‘Vakantiebeurs 2012′. De Vakantiebeurs duurt tot en met 15 januari 2012. De  Vakantiebeurs is het begin van je vakantie. Je kunt het het aanbod van vele reisaanbieders bekijken en inspiratie op doen voor je eigen reis. Het is mogelijk om online Vakantiebeurs kaarten te kopen via Vakantiebeurs.nl. Bestel nu een dagkaart voor slechts €12,50 per persoon. Dit is een korting van maar liefst €5,- per persoon. Bestel nu je kaarten voor de Vakantiebeurs 2012 met korting!

Het thema is dit jaar ‘Een koffer vol ervaringen’  ofwel ‘Ik ga op reis en neem mee… alle ideeën en tips van de Vakantiebeurs!’ . Na je bezoek aan de Vakantiebeurs ga je weer naar huis met een schat aan informatie van leuke ‘onontdekte’ plekjes tot informatie over vakanties in zeer luxe hotels.

Op de Vakantiebeurs 2012 begint jouw vakantie nu al. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken voor je vakantie. Je kunt direct met de aanbieders praten. Zo hoor je uit de eerste hand wat de mogelijkheden zijn voor de vakantie van jouw keuze. Naast indrukken opdoen en informatie over reizen vergaren is de Vakantiebeurs ook een leuk dagje uit.

Reacties

reacties

One comment on “VakantieBeurs 2012

  1. Pingback: Vakantiebeurs 2012 in Utrecht | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>