«

»

feb 20

City Film Online Video Stedengids

City Film

Website van City Film

City Film kun je zien als een online video stedengids. Op de website Cityfilm.tv vind je een uitgebreid aanbod van informatieve filmpjes. Hierin komen onder andere hotels, cultuur, uitgaanstips, winkels, activiteiten en culturele hoogtepunten aan bod. Op dit moment kun je hier video’s vinden over steden in België, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid Afrika, Turkije en Nederland.

Een voorbeeld van een City Film vind je hieronder. In dit korte videoverslag kun je als toerist een indruk krijgen wat Amsterdam te bieden heeft. Naast Amsterdam zijn er City Films van diverse andere steden zoals Antwerpen, Istanboel en Johannesburg.


Voorbeeld van een CityFilm over Amsterdam (Bron Cityfilm.tv)

Op dit moment loopt er een leuke actie bij City Film. Iedereen die zich aanmeldt ontvangt tijdelijk een gratis DVD van de stad van zijn of haar keuze. Er zijn per stad een beperkt aantal DVD´s beschikbaar.

In de iTunes shop is een CityFilm app beschikbaar. Deze app voorziet je van informatie aangevuld met video’s. Zo ben je altijd op de hoogte van de leukste hotspots in de stad van jouw keuze.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>