«

»

feb 22

Goedkoper op vakantie met kortingscodes

Goedkoper op vakantie met kortingscodes

Goedkoper op vakantie met kortingscodes

Je staat in de rij van de supermarkt met een voorraad chocolade repen, chipzakken, frisdrank, puur vanwege de gratis kortingskaartjes voor pretparken, vakanties, bioscoopkaartjes, ga zo maar door. Met korting kun je elk product aantrekkelijk maken.

De meeste mensen zullen vast blij zijn dat dure vakantie-uitgaven ook een stuk goedkoper kunnen. Diverse Reisbureaus werken al met de kortingscode, want deze hoort in de digitale wereld van nu thuis.

Het is een vernieuwde manier van kortingen uitdelen, maar nu gunnen reisbureaus hun klanten het minste uit de portemonnee. Geen één cent wordt er aan zinloze producten zoals chocola of snoep uitgegeven. Met goede linken, connecties kom je op de site terecht die voor ieder een goedkopere vakantie in petto heeft. Het enige wat je daarna hoeft te doen is de kortingscode voor geldigheid registreren. Deze kunnen ook als kortingsbon worden uitgeprint.

Studenten hebben weinig geld vanwege de afbetaling van hun studie. Tijdens de moeizame schooluren dromen zij vaak over verre reizen of een snelle vlucht naar hun vertrouwde huis. Ook wordt het openbaar vervoer, lange treinreizen naar verre streken in Nederland, niet door de overheid vergoed tijdens de zomervakantie .

Reisbureau ‘Hunk’ begrijpt de wensen en beperkingen van deze studenten. De reisorganisatie probeert met een breed aanbod van studentenreizen de zorgen van de ploeterende, hardlerende, student weg te nemen. In de winter bestaan de vakanties uit bestemmingen waar sneeuw, gezelligheid en activiteiten hoogtij vieren, maar de meest zonnige, bekende stranden nemen de boventoon zodra de zomer aanbreekt.

Als we internet goed doorzoeken zijn er genoeg aanbiedingen waar we met onze muis op kunnen klikken en hiermee het aantal centjes voor de vakantie kunnen beperken.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>