«

»

feb 15

Trek naar Salou en Ibiza voor een jongerenvakantie

Trek naar Salou en Ibiza voor een jongerenvakantie

Trek naar Salou en Ibiza voor een jongerenvakantie

Salou en Ibiza zijn vastbesloten om aandeel te hebben in het vakantievermaak van jongeren. Of je nou moe of hyper bent, bij discotheek Pasha denk je niet aan klachtjes, maar dans je met gemak een hele nacht door en de volgende dag haal je de slaapuurtjes in tijdens het zonnen op één van Spanje zijn witte of zandgele uitgestrekte stranden met uitzicht op een heldere zee. Deze twee locaties hebben het allemaal in huis! De laatste tijd wordt Lloret de Mar op een voetstuk geplaatst, maar de faciliteiten en sfeer in Salou en Ibiza moeten zeker niet worden onderschat.

In Spanje vindt je een klimaat dat bestaat uit stranden, verstedelijking, maar ook gebergte en prachtige natuur. Op het strand wordt je sportiviteit op de proef gesteld. Er wordt van alles aangeboden om de toerist op zijn wenken te bedienen. Bij Ponent beach in Salou zijn de voorbereidingen voor spelactiviteiten al gemaakt. Smash punten tijdens een uurtje volleyballen en werp daarna een blik op het water, ver voor je ligt een dobberend platform voor je klaar om op te relaxen. Naast deze activiteiten is het ook mogelijk om fietsen te huren, je te wagen aan de banaan of als een wilde met een jetski over het water te razen. Natuurlijk kun je ook met de boot bij de bekende schiereilanden rondom dit gebied aanmeren.

Voor avontuur ga je naar pretpark Portaventura. In dit park kom je in aanraking met de meest avontuurlijke attracties die je ver in de lucht gooien en waar de loopings je om de oren vliegen. Beetje duizelig? Naast het park staat het Caribe Aquatic Park, een waterparadijs waar je heerlijk kan afkoelen van de warmte.

Salou en Ibiza zijn moderne steden met veel gelegenheid om te shoppen bij bekende ketens, maar ook kleine, knusse boetiekjes waar je een mooi jurkje of een stoere tas vandaan moet hebben gehaald. De architectuur van sommige gebouwen spreekt van een duidelijke geschiedenis. Hier wordt tijdens excursies dieper op ingegaan.

Er zijn genoeg hotels die kamers voor onvoorziene gasten vrijhouden. Een spontane vlucht naar Ibiza en Salou is geen enkel probleem. Het land staat ook bekend om de heerlijke maaltijden die in de Spaanse keukens worden bereidt. No Problemo dus.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>