«

»

mrt 06

In 2012 wordt golfen in het buitenland populair

 

Golfreizen

Golfreizen

Het cliché beeld dat golfen alleen voor rijke, kakkerige mensen is heeft zich allang laten varen. Wat vroeger een elitaire sport was is nu erg populair onder jongeren en ouderen in Nederland. Het is een actieve, sociale gelegenheid om met vrienden te doen. Om in het spel geoefend te zijn heb je behendigheid en inzicht nodig. Momenteel vormt een populatie zich voor deze geliefde sport. Het spel zorgt voor genoeg frisse lucht in de longen en de groene velden hebben een rustgevende uitwerking op geliefde golfers. Golfen helpt mee aan vrede met jezelf , de natuur en is daarom een weldaad voor de gezondheid van mensen. Nu Nederland prompt vol zit met golfliefhebbers is een plekje tussen de holes niet meer voor elke speler verzekerd. Omdat iedereen vroeger in de ban was van de eerste verschijnselen van sport werden voetbal en golf door King James II van schotland verboden, omdat zijn schutters er zelfs door afgeleid werden. Ondanks het verbod hielden vele mensen hun vreugde voor het golfspel vast werd het al snel een beroemde sport onder de mensheid.In het buitenland begrijpen ze de golf vakantiebehoefte van mensen. In Europa, Azië, Oceanië en Amerika zijn er prachtige golfbanen met uitzicht op verschillende landschappen te vinden. Kies een putter, ijzer of houten club die bij elk soort landschap voor een goede spelkwaliteit zorgen.

Daag jezelf uit en swing je club richting the holes van de meest mooie golfbanen ter wereld:

Pine Valley in New Jersey (18 holes)

Cypress point in Californië (18 holes)

Royal County down, New Castle in Ierland (18 holes)

Shinecock hills, New York, Long Island (18 holes)

Augusta National in Verenigde Staten (18 holes)

 

 

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>