«

»

mei 08

Huur eens een vakantievilla van een ander

Vakanties zijn onder de Nederlandse Een gezellige huizenruil als vakantiebevolking populairder dan ooit. Met maar liefst 82% van de Nederlandse bevolking die op vakantie gaan is het percentage hoger dan ooit. De populairste vakantiebestemmingen onder de Nederlanders zijn nog steeds Duitsland, Frankrijk en Spanje. Uiteraard houden wij Nederlanders van bestemmingen met de nodige zon aangezien we daarvan in Nederland toch een chronisch tekort hebben. De traditionele strand- en kampeervakanties zijn nog steeds erg populair. Echter, zien we tegenwoordig steeds vaker dat mensen een vakantiewoning van een eigenaar huren. ‘Huizenruil’ of in ieder geval het ter beschikking stellen van de eigen woning ten behoeve van vakantiegangers is met de komst van het interet enorm populair geworden.

In plaats van het huren van een eenvoudig en saai appartement in een gigantisch appartementencomplex aan de Costa Brava kunt u ook eens kijken wat voor prachtige privé villas in Spanje er ter beschikking staan aan de Costa Dorada. Wilt u bijvoorbeeld eens met het hele gezin een citytrip naar Barcelona combineren met een ontspannen vakantie in uw eigen vakantiehuis? Dan is er voor uw gezin vast een perfect huis te vinden. Wilt u wat extra luxe? Dan kijkt u gewoon naar de mogelijkheden van een jacuzzi of buitenzwembad, een mooie tuin en buitenverblijf om ’s avonds te dineren. Dit is dan de ideale uitvalsbasis voor een meerdaags bezoek aan de prachtige stad Barcelona. Uiteraard gaat u op bezoek bij alle hoogtepunten in deze prachtige stad zoals La Sagrada Familia, Park Güell, La Rambla, Placa de Catalunya en nog veel meer. Na een lange dag vol activiteiten keert u terug in uw heerlijke prive villa om tot rust te komen en te genieten van uw vrijheid.Huur een vakantievilla van een ander

Wilt u dus eens op een andere manier uw vakantie doorbrengen en bent u de standaard appartementencomplexen zat? Kijk dan eens verder en huur eens een uniek karakteristiek vakantiehuis van een ander!

Reacties

reacties

4 comments on “Huur eens een vakantievilla van een ander

 1. Linda on said:

  Leuk artikel. Ik denk dat woningruil idd sinds de komst van het internet populairder geworden is. Internet maakt zoiets nou eenmaal veel toegankelijker. Zelf verder nog niet geprobeerd. Wel huren we vaak een vakantiehuis, en aangezien een deel van de vakantiehuizen op een vakantiepark gekocht zijn door iemand, ook wel eens in een vakantiehuis van een eigenaar (en dus niet van het vakantiepark) gezeten. Bevalt prima.

  Een appartementencomplex hoeft voor mij dan ook niet. Zeker als gezin met twee jonge kinderen is dat dan weer niet praktisch.

  Waar we dit jaar nog heen willen is Parijs. Een paar dagen de stad verkennen en een dagje Disneyland Parijs.

 2. Suzanne de Villois on said:

  Een klopt dat het ruilen van eigen huis in de lift zit, het wordt ook wat meer opgepikt door media, internet, etc. Het heeft ook wel iets avontuurlijks natuurlijk en geeft een extra dimensie aan je vakantie als je verblijft in een woning van iemand anders die je niet of zeer oppervlakkig kent.

 3. rene van der ploeg on said:

  We hebben zijn met ons gezin net terug uit Brazilie. We verbleven daar ook in een gehuurde villa van een nederlands stel die daar wonen. Dit is echt een aanrader. Prachtige villa op een schitterende lokatie. Paradijs voor het hele gezin.

 4. James Neel on said:

  Wow, echt een prachtige plek netherland, De villa’s hier zijn gewoon geweldig, ik was gewoon van plan om ergens heen te gaan, door het lezen van uw post ik ben erg tevreden en ik ben echt komen er in de komende vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>