«

»

jun 13

Stedentrip Berlijn

Heb je zin in een weekendje cultuur snuiven, feesten of lekker winkelen zonder je bankrekening leeg te plunderen? Pak dan snel je gaafste outfits en je meest stevige wandelschoenen in want in Berlijn ben je aan het goede adres! Ookal ga je met je partner, familie, vrienden of zelfs alleen, met elk gezelschap wordt het gegarandeerd een geslaagd weekend! Berlijn is opgedeeld in wijken die allen een ander gezicht aan de stad toekennen en Berlijn daardoor zo veelzijdig maakt. Berlijn is in vergelijking met andere steden zeer groen en heeft veel grote parken waar je na een lange dag sight-seeing in de zon lekker kan vertoeven en gezellig barbecuen. In het weekend zijn er vele vlooienmarkten die leuk zijn om af te struinen, spullen te scoren en lekker een hapje te eten.
In het voorjaar en in de zomer zijn er elk weekend spontane open-air feesten overdag, ’s avonds kan je gelijk doorgaan naar de gaafste clubs en de meest gezellige bars van Berlijn. Berlijn is namelijk niet alleen de hoofdstad van Duitsland, het is ook de hoofdstad van het Duitse nachtleven. Van underground, avant-garde, rock tot live-, progressieve- en hippe muziek; er is voor ieder wat wils.
Op cultureel gebied mag je zeker niet het symbool van de stad missen; Brandenburger Tor. Heb je niet veel zin in om zelf een sight-seeing route te plannen? Stap de boot in en ontdek de meest indrukwekkende monumenten langs de rivier de Spree. Ben je geïnteresseerd in WOII of de Koude Oorlog? Dan is een underground tour een echte aanrader! Loop door ondergrondse bunkers, ontdek vluchtroutes, verlaten metrostations en meer. Sommige tours worden ook in het Nederlands gegeven.
 Naast nog meer talloze pluspunten om op te noemen over deze veelzijdige stad waar je nooit op uitgekeken raakt, mogen we zeker het winkelen niet vergeten! Met vele zelfstandige winkeliers, vintagewinkels, vlooienmarkten en wat wel niet meer kan jij zeker je slag slaan en met unieke stukken thuiskomen.

Reacties

reacties

One comment on “Stedentrip Berlijn

  1. Pierre on said:

    Dit is voor het eerst dat ik Stedentrip Berlijn heb gedaan en was zeer onder de indruk van deze stad. Leuk stukje overigens, groet pierre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>