«

»

jul 27

Geen standaard vakantieverhaal bij thuiskomst?

De vakantieperiode is inmiddels in volle gang en zelfs in Nederland lijkt het afgelopen dagen zomer. Mocht je nog geen vakantieplannen hebben en wil je een beetje indruk maken bij thuiskomst op de thuisblijvers? Dan is dit lijstje misschien iets om mee te nemen bij het maken van je keuze. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor Noorwegen, dat absoluut prachtige landschappen heeft om te wandelen. Mocht je het iets avontuurlijker willen aanpakken dan is een basejump vanaf een van de majestueuze Fjorden een optie die het overwegen waard is.

Mocht hoogte niet helemaal aan je besteed zijn dan is de ‘Cage of Death’ misschien meer iets voor je. In deze kooi kun je met meters lange zoetwater krokodillen zwemmen. Het enige wat er tussen jou en de krokodil zit is een 4 cm dikke glazenplaat. Je kunt deze ‘Case of Death’ bezoeken in het Australische Darwin. Een spannend verhaal bij thuiskomst na je vakantie is dan in ieder geval gegarandeerd.

Bungee jumpen is natuurlijk al een aardige belevenis, maar wordt pas echt spannend wanneer je dit in een actieve vulkaan doet. In Pucón, in Chili, bieden ze je deze mogelijkheid. Voor een slordige $12,500,- wordt je doormiddel van een helikopter naar het midden van de vulkaan gevlogen, vanwaar je vanaf een helikopter in de krater kunt duiken.

Wanneer $12,500 niet helemaal binnen je budget past is ‘Het Koningspad’ of zoals de Spanjaarden zeggen ‘El Caminito del Rey’ misschien iets voor je. Dit vervallen wandelpad is in 1901 aangelegd om spullen te transporteren. Inmiddels is het pad al jaren niet meer onderhouden, door het verval is het een ware thrill ride geworden om het pad te bewandelen.

Mocht je voor een van deze tips kiezen dan is een spannend verhaal na je vakantie in ieder geval gegarandeerd! Een voordelig ticket naar een van deze bestemmingen vind je door vliegtickets te vergelijken, hiervoor kun je bijvoorbeeld terecht op worldticketcenter.nl.

 

 

 

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>