«

»

jul 20

Voordelige hippe zonnebrillen met kortingscodes

zomer zonnebrillenVaak staat de zonnebril op een van de laatste plekken op de lijst van spullen die we niet moeten vergeten als we op vakantie gaan, net achter de zonnebrandcrème. De zonnebril wordt dan ook nog wel vaak vergeten en wordt vaak nog op het vliegveld of bij een kioskje aan het strand gekocht. Dat is toch zonde, want op het vliegveld zijn de brillen vaak erg duur en bij de kiosk zijn de brillen kwalitatief teleurstellend. Een oplossing hiervoor is de website van zonnebrillen.com. Naast alle bekende merken hebben ze een opvallend grote collectie Oakley zonnebrillen, waarvan de lenzen toch wel de voorkeur verdienen op plaatsen waar de zon erg heftig is. Opvallend frisse modellen dit jaar zijn de Frogskins en de Holbrook die beiden opvallen met zowel paarse, rode als goudkleurige lenzen. Travelcommunity.nl heeft speciaal voor haar lezers een korting weten te regelen bij Zonnebrillen.com, zodat je wel je reis, maar niet je zonnebril last-minute hoeft te boeken!

Important!

Op elke bestelling bij zonnebrillen.com krijg je tot 31 augustus €10,- met kortingscode: ‘Travelcommunity

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>