«

»

aug 15

Beoordelingswebsite Holidaycheck.nl – het juiste hotel vinden

Beoordeel je vakantieNa een drukke periode is het eindelijk tijd om een vakantie te boeken, maar waar te beginnen? Chaotisch veel aanbieders zonder overzichtelijke informatieverstrekking is vaak het resultaat van het zoeken van een passende reis met een mooie bestemming.

Verschillende mensen hebben verschillende wensen, maar voor een ieder geldt dat de verblijfplaats goed in orde moet zijn. Of het nu gaat om familievriendelijke en veilige hotels, om vriendelijkheid en service of om goede mogelijkheden voor minder validen personen. Een ieder wenst een vakantie die perfect aansluit bij zijn of haar normen en verwachtingen, zowel naar de stranden van Spanje als naar de steden in Turkije.

HolidayCheck.nl is een reisportaal die een kwalitatieve weergave geeft van heel veel verschillende reisbestemmingen. 

Hierbij wordt gratis een uitgebreid en overzichtelijk beeld geschetst van hotels door hotelbeoordelingen, foto’s en video’s, maar ook door informatieverstrekking over omliggende bezienswaardigheden en andere vrijetijdsbestedingen.

De zoektocht naar hotels wordt eenvoudig door het goede zoeksysteem. Het maakt geen verschil of men nu op zoek is naar stand-, wandel of familievakanties. Voor een ieder is er een mogelijkheid om de criteria aan te passen naar zijn of haar wensen, om uit te komen bij de perfecte vakantie.

 

Reacties

reacties

3 comments on “Beoordelingswebsite Holidaycheck.nl – het juiste hotel vinden

 1. jeroen on said:

  Dat klinkt inderdaad erg handig, ik heb zelf gebruik gemaakt van http://www.vakantietravel.nl
  Maar ik ga deze site ook zeker even checken;)

 2. Kalender on said:

  Mooie tip, dank!

 3. Del Zero on said:

  Een mooie website welke kan gebruikt worden door derden om beoordelingen te vermelden voor bepaalde vakantiebestemmingen.
  Wat is vandaag in een notendop de realiteit van beoordelingswebsites zoals deze
  - Vele recensies worden geschreven door de hoteluitbaters om hun imago op te krikken. Er wordt een e-mail adres aangemaakt en klaar is kees.
  - Vele recensies worden geschreven door concurrenten om de geloofwaardigheid van hun collega hotel of b & b omlaag te halen.
  - Er zijn marketingbureaus die zich specialiseren in het verbeteren van online reputaties van bedrijven en hotels en dus massaal gaan recensies schrijven.
  - Grote hotelketens en hotels die adverteren op de website van Zoover, daar worden de negatieve recensies verwijderd door Zoover.
  - Wederwoorden van kleine hoteleigenaars op valse beoordelingen worden geweerd.
  - Sommige recensies worden bijgewerkt of stukken van ingezonden teksten verwijderd.
  - Domeinnamen worden niet verwijderd, ook al verzoekt het hotel of b & b hierom. Logisch want het gaat om een lukratieve business van 40 miljoen euro. Elke klik naar een hotel brengt veel geld op
  De reiswereld worstelt dus met geloofwaardigheid, objectiviteit en vooral betrouwbaarheid. …onthutsend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>