«

»

aug 10

Korting op Vakantiefoto’s Afdrukken

Foto KortingHeb jij tijdens jouw vakantie prachtige vakantiefoto’s gemaakt? Via internet bestaan diverse mogelijkheden om jouw foto’s op fotopapier af te laten drukken. Zo kun je een prachtig fotoboek maken met jouw vakantiefoto’s of kun je de foto’s los laten afdrukken op fotopapier. Heb je een bijzondere foto? Dan kun je foto op canvasdoek laten printen. Voor een nog luxere uitstraling kun je ook kiezen voor een foto op aluminium of een foto op plexiglas.

Rond de vakantieperiode hebben diverse aanbieders leuke acties en scherpe aanbiedingen. Zo ontvang je met de actiecode van HEMA nu tijdelijk het tweede identieke fotoalbum met 50% korting. Leuk voor opa en oma of voor je reisgenoten. Verder geeft HEMA op dit moment 20% korting op alle wanddecoratie.

Andere bedrijven die regelmatig interessante acties hebben zijn Pixum en Snapfish. Er zijn ook diverse andere kortingscode acties. Met een kortingscode van Zalando ontvang je bijvoorbeeld extra korting op zomermode en reistassen.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>