«

»

nov 23

Het andere kamperen in Frankrijk

De tijd dat kamperen synoniem was met een Spartaanse vakantie waar je totaal uitgeput en vervuild van terugkwam is verleden tijd. De charme van kamperen blijft echter nog steeds het verblijf in een verbluffend landschap waar je dichter bij de natuur staat dan in een drukke stad. Maar tegenwoordig hoef je geen enkele concessie meer te doen op het gebied van luxe en comfort.

Zo maakt het grote aanbod aan bijzonder luxe campings Frankrijk in toenemende mate geliefd bij mensen die uitgekeken zijn geraakt op de onpersoonlijke hotels van de grote hotelketens, maar tijdens hun vakantie wel in de watten willen worden gelegd.

Safaritent met veel comfort in Frankrijk

Heel slim kiezen zij bijvoorbeeld voor een safaritent, een soort bungalow, op een camping die van alle luxe is voorzien, en waar de vrijheid van kamperen samengaat met alle gemakken die een verwende vakantieganger zich ook maar kan wensen. Deze tenten worden aangeboden door Tendi, een reisorganisatie die luxe combineert met een vleugje avontuur. Ze zijn geïnspireerd op de tenten die de Britse Upper Class gebruikte tijdens hun tochten door Afrika. Het avontuur in de wildernis trok hen aan, maar ze konden geen afstand doen van het comfort dat hun Engelse landhuis hen bood.

Boxspring
De safaritenten zijn compleet ingericht, met onder andere een keuken met vierpits gasfornuis en een koelkast met vriesvak. ’s-Nachts slaap je er op een twee persoons boxspring. Voor de kinderen staat er een stapelbed klaar. Al zullen veel kinderen het leuker vinden om in een eigen koepeltentje te slapen. Ook dat is zo geregeld. De campings waar de safaritenten worden aangeboden zijn in alle opzichten bijzonder. Ze liggen bijvoorbeeld op unieke plekken als een wijngaard, kasteeltuin of aan een schitterend meer. De luxe faciliteiten omvatten onder andere zwembaden, restaurants en speeltuinen.

 

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>