«

»

dec 05

De sleutel van Amsterdam

Dit is uw kans om Amsterdam te verkennen. Met de I Amsterdam City Card wordt het verkennen van deze bruisende wereldstad een feest. Het openbaar vervoer in de stad is met deze stadssleutel gratis. Ideaal dus als u met u fiets naar Amsterdam gereist bent en nu naar de verschillende bezienswaardigheden wilt gaan. U kunt deze dag vrij gebruik maken van het gemeentelijk openbaar vervoer. En wat is leuker dan een heerlijke rondvaart door de grachten van Amsterdam? Juist! Een gratis rondvaart.

Geef uw dagje Amsterdam een cultureel tintje en bezoek gratis een aantal van de talrijke musea. Wat dacht u van de Hermitage of het Van Gogh museum? Misschien even uitrusten bij de Hortus Botanicus en genieten van bijzondere planten en daarna nog even door naar het tropenmuseum.

Een dagje Amsterdam zonder bezoek aan de Amsterdam Arena en Madame Tussauds is natuurlijk onmogelijk. Hier krijgt u met de City Card 25% korting.

De I Amsterdam City Card is in drie varianten verkrijgbaar. Er is een variant voor 24 uur, eentje voor 48 uur en de beste optie is natuurlijk de variant voor 72 uur, want er zijn zoveel leuke dingen te beleven. Als u naar Heineken the City gaat, krijgt u een leuke opener cadeau en bij veel restaurants krijgt u een gratis hapje of drankje aangeboden. En iedere maand zijn er ook nog extra speciale aanbiedingen speciaal voor u, want u heeft de stadssleutel in handen. En met een leuke korting kunt u eigenlijk ook het kattenkabinet niet overslaan, of per koets een leuke rondrit. En wat dacht u van Amsterdam per waterfiets? Of liever toch de VIP Watertaxi?

Het sprankelende idee van de I Amsterdam City Card wordt ook gepresenteerd door American Express op www.amazingholland.nl. Eigenlijk kunt u het beste meteen de creditcard aanvragen, want die paar deuren die met de I Amsterdam sleutel nog niet open gaan, zwaaien zonder twijfel gastvrij open op vertoon van uw American Express kaart. Want een bezoek aan Amsterdam zonder bij Boom Chicago te hebben gelachen om Engelstalige comedy kan natuurlijk niet, maar wanneer moet u dan naar het DeLaMar theater? Wat u ook beslist. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

De prijs voor één dag is maar 40 euro en voor twee dagen bent u slechts 50 euro kwijt, maar als u hoort dat de City Card voor drie hele dagen slechts 60 euro kost, dan is de keuze snel gemaakt toch? Heel veel plezier in Amsterdam en neem een leuke design souvenir mee bij Thinking of Holland!

 

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>