«

»

jan 04

Veilig op wintersport met Maestro

De meest Nederlanders zijn al druk met de voorbereidingen van hun wintersport: ski’s in het vet, muziek op je Mp3 en misschien wat nieuwe kleding. Maar niet alleen je bagage moet goed gepakt zijn, ook je auto heeft de nodige controle en voorbereiding nodig. Hier vind je veel nuttige auto wintertips. Daarnaast is veiligheid op bestemming ook erg belangrijk. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je niet met grote hoeveelheden contant geld rondloopt. Je kunt over de grens namelijk gewoon met je pinpas betalen!

Van alle Europeanen betalen Nederlanders en Zweden in eigen land het vaakst met hun pinpas. Maar zodra Nederlanders de grens oversteken, vallen ze plotseling terug op contant geld, zo blijkt uit Maestro cijfers. Maar liefst 83 procent van de Nederlandse wintersporters neemt cash mee de berg op; slechts 51 procent neemt zijn pinpas mee. En dat terwijl Nederlanders wereldwijd bij 14 miljoen winkels met Maestro op hun pinpas veilig kunnen betalen, dus ook op wintersport voor de aanschaf van de skipas of voor een lunch op de piste. Net als in Nederland, is pinnen in de Eurozone namelijk gewoon gratis.

Ook veiligheid op de piste blijft een terugkerend onderwerp. Door de lange reis, de intensieve inspanningen op de piste en de après-ski slaat de vermoeidheid na een aantal dagen toe, vandaar dat er op woensdag de meesten ongelukken gebeuren. Een skihelm is dan ook geen onnodige luxe. Naar schatting van de Nederlandse Skivereniging gaan 30%-40% van de wintersporters dit jaar een helm dragen en in steeds meer landen wordt de skihelm verplicht. Maestro helpt je in ieder geval graag op weg. Want om veiligheid op vakantie niet te beperken tot betalen geeft Maestro deze week het ‘Maestro Veilig Op Vakantie pakket’ weg, met daarin: startkabels, sneeuwkettingen, anti-vries ruitenvloeistof, een skihelm en sun protect zonnebrand t.w.v. €180.

Important!

Wil jij een veilig op wintersport veiligheidspakket van Maestro?  We mogen van Maestro een gratis veiligheidspakket beschikbaar stellen onder alle reacties, dus reageer snel en vertel waarom jij graag dit gratis pakket wil winnen….

 

Reacties

reacties

One comment on “Veilig op wintersport met Maestro

  1. wout on said:

    ik ga 14feb op wintersport naar obergugrl en zoals je muschien al weet is daar extreem veel sneeuw gevallen dus daarom kan ik wel een gratis veilig wintersport pakket gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>