«

»

feb 01

3 tips voor de beste reisverzekering

Reisverzekering studenten

Reisverzekering studenten

Een reisverzekering is noodzakelijk wanneer je op reis gaat. In dit blog geven wij aan wat u kunt doen om de meest geschikte reisverzekering te vinden. Dit is belangrijk, omdat dit per persoon nogal kan verschillen.

Je reisgedrag

Een belangrijk onderdeel van het kiezen van een reisverzekering is dat je als eerste je reisgedrag gaat vaststellen. Er zijn modules voor mensen die langdurig in het buitenland zitten, zoals de module reisverzekering studenten, de lang op reis module en de globetrotter module. Er zijn ook modules voor mensen die binnen of buiten Europa reizen. Door al de onnodige modules uit je pakket te halen kan je aanzienlijk besparen op je reisverzekering.

Persoonlijke behoeftes

Het is belangrijk dat je beseft dat er moeilijk kan worden gesproken van de beste reisverzekering. Je moet ook rekening houden met persoonlijke behoeftes. Sommige mensen hebben veel dure spullen die ze op vakantie willen meenemen. Dat betekent dat de verloren bagage module van uw reisverzekering wat hoger dient te zijn. Ook is het zo dat sommige mensen liever teveel verzekerd zijn dan te weinig. Wij raden u aan om voor op uw eigen gevoel af te gaan wanneer u uw eigen behoeften voor uw reisverzekering vaststelt.

De risico’s

Nog belangrijker dan de eigen behoeftes die je hebt is het risico wat je loopt wanneer je op reis bent. Het is een groot verschil in reisverzekering wanneer je op wintersport gaat of als je de hele dag op het Spaanse strand gaat liggen. Wintersporters dienen een speciale wintersportmodule aan te schaffen om gedekt te zijn. Ook mensen die aan watersport doen of buiten Europa reizen dienen extra modules aan te schaffen. De risico’s die je loopt zijn in die situaties namelijk groter.

Waarom zou je een reisverzekering afsluiten vragen mensen ons soms? Stel je bent op vakantie en plotseling slaat het noodlot toe. Je krijgt een ongeluk, wordt ziek of je bagage is door de vliegtuigmaatschappij kwijt geraakt. Gelukkig heb je door het lezen van dit artikel eerst goed nagedacht over een reisverzekering, voordat je op reis ging. Dat scheelt een hoop geld en een hoop stress.

Reacties

reacties

One comment on “3 tips voor de beste reisverzekering

  1. Dionne Dullens on said:

    Beste allemaal, als student aan de Universiteit van Tilburg bestudeer ik bedrijfsblogs voor mijn afstudeerscriptie. Ik ben erg benieuwd wat een blog aantrekkelijk maakt voor u. Deel uw mening en help mij afstuderen. Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groeten, Dionne Dullens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>