«

»

feb 28

Al wat van de wereld gezien? Scratch map aan de muur!

Reizen is meer dan vliegen, rijden, varen, fietsen of lopen. Bij reizen draait het vooral ook om voorpret, én om het nagenieten. De Scratch Map is een ideale wereldkaart om herinneringen bij op te halen, of om lekker bij weg te dromen.

Deze originele kraskaart is bedekt met een gouden kraslaag. Zodra je ergens bent geweest (of zodra je je nieuwsgierigheid niet meer kunt bedwingen) kras je deze laag weg. Zo creeër je je hoogtspersonlijke wereldkaart. Een overzicht van wat je al hebt gezien, en belangrijker nog: wat er allemaal nog te ontdekken valt!

Naast de Scratch Map voor wereldreizigers is er ook een versie voor stedentrippers. De Scratch Map Europe. Zelfde principe, en even mooi aan de muur!

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>