«

»

mrt 14

Koffer inpaktips

Als je op vakantie gaat of gewoon ergens meerdere dagen naartoe moet, dan is het hebben van een stevige, ruime koffer erg handig. Voor sommige vrouwen is het echter een absolute noodzaak om alle kleding netjes mee te vervoeren.

Als je een te kleine koffer hebt zal je moeten proppen, zorg er daarom altijd voor dat je koffer groot genoeg is. De beste manier om je kleding netjes te houden is door goed na te denken over hoe je de beschikbare ruimte in de koffer indeelt.

Hieronder staan een paar goede tips die je kleding ongekreukt op de plaats van bestemming krijgen!

Eenvoudige tips
De beste tips zijn vaak de eenvoudigste, en ook voor het inpakken van je koffer geldt hetzelfde principe. Maak van te voren een checklist met alle dingen die je mee wilt nemen en pak ruim voordat je weggaat in om te kijken of alles past.

Daarnaast kan je om ruimte te besparen heel efficiënt de kleding rollen in plaats van vouwen.

Als je dit op de juiste manier zal de kleding niet kreuken. Een onopvallende tip die ook vaak helpt is om de ‘zware’ kleren die je normaal in de koffer stopt, aan te trekken als je op reis gaat. Let op, het moet natuurlijk wel comfortabel zitten op de lange reis. Je mooie tunieken kun je bijvoorbeeld beter wel in de koffer leggen! Je kunt van de belangrijke boekjes en handleidingen die je mee moet nemen tegenwoordig heel gemakkelijk een fotokopie maken of downloaden. Dat scheelt behoorlijk wat ruimte.

Vrouwen opgelet
Vrouwen hebben nou eenmaal vaak wat meer persoonlijke verzorgingsspulletjes dan mannen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze de beautycase zonder uitzondering mee willen nemen. Dit is heel goed mogelijk, maar bedenk je wel dat niet alle producten in de case nodig zijn tijdens de relatief korte periode dat je op reis gaat.

Met deze tips wordt het inpakken van je koffer een stuk eenvoudiger!

 

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>