«

»

apr 08

Win een droomreis met MasterCard!

Heb jij een MasterCard? Dan kun je vanaf nu tot en met 30 april kans maken op een droomreis ter waarde van 5000 euro!
Naar aanleiding van het RTL-programma Romancing the Globe waarin Caroline de Bruijn en Erik de Vogel (GTST) je meenemen naar prachtige plekken op de wereld.
Caroline en Erik reizen al jarenlang en maakten al eerder het reisprogramma ‘Van hier tot Tokio’. In Romancing the Globe wordt je geïnspireerd om een mooie reis te maken. Zo zie je bijvoorbeeld Kenia. Na aankomst in Nairobi met een propellervliegtuigje naar de Masai Mara, één van de beroemdste wildreservaten ter wereld.
Met MasterCard maak je nu ook kans op een van de Romancing the Globe reizen voor twee personen. Lees snel verder en doe mee!


Hieronder vind je vijf tips voor veilig gebruik van je MasterCard:


1. Bewaar je pincode nooit in de buurt van je creditcard of betaalpas.
2. Noteer het noodnummer van je bank en neem deze mee op vakantie in het geval van bijvoorbeeld verlies of diefstal van de kaart.
3. Wanneer je betaalt met je creditcard zonder pincode, controleer dan het bonbedrag waarvoor je tekent en bewaar de bon. Controleer de bon met je maandelijks overzicht en neem contact op met je bank indien incorrect.
4. Scherm altijd en overal het toetsenbord af zodat niemand kan zien welk nummer je intoetst.
5. Laat je creditcard en/of betaalpas nooit in je auto liggen.

Klik hier om een droomreis met mastercard te winnen!

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>