«

»

jun 18

Vliegtickets zoeken met Google Nederland

1045734_11842209De zoekspecialisten van Google zijn in het buitenland inmiddels al enkele jaren te vinden op de markt van de vliegtickets. Sinds kort is de dienst ook in Nederland beschikbaar. De dienst heet ‘Flight Search’ en belooft een belangrijke concurrent te worden van bijvoorbeeld vliegtickets.nl en cheaptickets.nl.

Google heeft met zijn gigantische marktaandeel op internet het grote voordeel dat klanten moeiteloos hun weg naar de nieuwe dienst zullen vinden. Dat de bestaande aanbieders van vliegtickets zich bedreigd voelen, blijkt wel uit het feit dat de eerste klachten al zijn gemeld. De vrees om overbodig te worden is serieus aanwezig.

Voor de klant lijkt de nieuwe dienst alleen maar voordelen te bieden. Door een compleet en duidelijk overzicht van de beschikbare vluchten is het eenvoudig om voor u de beste optie te vinden. Dit alles is beschikbaar in de bekende stijl van Google, waardoor een nieuwe gebruiker al snel zijn weg vind. Google zal in de toekomst verder gaan uitbreiden en zich ook gaan richten op hotel overnachtingen en complete reizen. Er is geen twijfel dat Google een belangrijke speler op reismarkt zal worden. Vanwege de hevig fluctuerende prijzen in de markt is het extra inzicht dat Google biedt geen overbodige luxe. Wel blijft het belangrijk om de ogen goed open te houden. Voor de beste prijzen blijft het belangrijk om meerdere diensten te gebruiken en deze onderling goed te vergelijken.

Een andere tip is om heel vroeg of juist heel laat te boeken. De vliegtuigmaatschappij wil graag ver van te voren weten hoeveel ‘stoelen’ er ingekocht moeten worden. Hierdoor zijn de tickets in eerste instantie een stuk goedkoper. Lukt het niet om vroeg te boeken, maar bent u flexibel in het moment van vliegen en de bestemming? Probeer dan een last-minute te boeken. Dit kan u velen honderden euro’s besparen en bovendien een verrassende bestemming opleveren.

U kunt uw vliegtickets boeken met Flying blue van American Express om extra voordelig te kunnen vliegen. Behalve voordeel op uw vliegtickets kunt u ook profiteren van diverse extra diensten. Door ook uw dagelijkse uitgaven te voldoend met de American Express Card zal uw spaarsaldo bovendien zeer snel groeien.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>