«

»

jul 19

Het Gardameer unieke locatie voor ontspannen vakantie

TravelcommunityAls je van Kamperen houdt en opzoek bent naar een unieke locatie, dan is het Gardameer toch wel een van de locaties waar je minimaal één keer als kampeerders geweest moet zijn. Rondom het grootste meer van Italië (369,98 km²), liggen diverse campings met unieke locaties. Het Gardameer, in het Italiaans: Lago di Garda, biedt de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de omgeving en de natuur. Maar wat maak het Gardameer dan zo leuk dat je er als kampeerder wel een keer geweest moet zijn?

Peschiera del Garda

Het Gardameer is een van de schoonste meren van Europa en dat in combinatie met de heerlijke zomertemperatuur, maakt deze locatie tot een aangename vakantiebestemming om even helemaal nergens aan te denken en vooral te genieten. Het Gardameer bevat zeven kleine eilandjes in het meer, die je kunt bezoeken. Rond het Gardameer heb je natuurlijk diverse plaatsen waar je je vakantie zou kunnen doorbrengen. Het blijft natuurlijk allemaal persoonlijk wat je favoriete omgeving is. Camping Bella Italia is in ieder geval een leuk idee voor een goede vakantie. De camping bevindt zich in het plaatsje Peschiera del Garda, helemaal ten zuiden van het Gardameer. In het plaatsje mondt de rivier de Fiume Mincio uit. Verder is Peschiera del Garda een leuk plaatsje met authentieke winkeltjes en restaurantjes, waar je heerlijk kunt genieten van je Italiaanse gerechten.

 

Travelcommunity2San Felice del Benaco

Een ander leuk plaatsje om te bezoeken is San Felice del Benaco. Een plaatsje aan de westkant van het Gardameer dat behoort tot de provincie Brescia. De camping in deze omgeving zijn erg populair. In San Felice del Benaco vind o.a. je camping weekend, een leuke camping, met voldoende mogelijkheden, zoals een bezoek aan de stad Verona. In een rustig gelegen gebied kan je met het gezien genieten van een prachtige uitzicht over de baai, aangezien de camping op 60 meter hoogte ligt. Zeker een aanrader, maar het Gardameer biedt voldoende alternatieven.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>