«

»

nov 26

Herfstachtige bikini fashion

1433676_62185243Als we aan vakantie denken, dan denken de meesten van ons al snel aan een mooi strand. Daar hoort natuurlijk een bikini bij! Als je zo naar buiten kijkt, dan is een bikini vast het laatste waar je aan denkt met al die regen en kou. Daar is een vakantie ook voor: om even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Om je vast in de stemming te brengen zijn er hier een aantal van de laatste bikini trends.

Lange tops

Lang was de mode om een bikini zo klein mogelijk te houden. Inmiddels zijn we weer terug bij de jaren ’50 fashion: hoge broekjes en lange tops. Ook als je op websites als Zalando.nl kijkt, zie je veel invloeden van de jaren ’50 en ’60. Veel stipjes en retro patronen. Leuke prints op langere tops en hogere broekjes.

Halter bikini’s

Deze bikini topjes kun je vast knopen in je nek. Op dit moment zie je het in warme landen nog veel op het strand. Het is fashion, maar het heeft ook een optisch voordeel: omdat de touwtjes verticaal worden vastgeknoopt, lijk je iets slanker!

Drukke prints

Drukke bloemen en dierenprints zijn hot! Zowel op kleding als bij de strandmode. Je kunt nu nog veel bikini’s vinden met een mooie print. In het zuiden van Europa zie je op het moment veel prints die geïnspireerd zijn op de natuur: dierenprints en prints die de vorm hebben van planten. Daarbij zie je dat deze prints vaak op witte bikini’s staan. Met een witte bikini aan lijk je al snel bruiner en dat is natuurlijk mooi meegenomen!

travelcommunity.nl

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>