«

»

nov 27

Kerst in New York

690937_64439445Ben je die druilerige dagen ook zo zat? Komen de wind en regen je neus uit? En ben je er echt even aan toe om de accu op te laden? Dan is het wellicht tijd om dit jaar het ultieme kerstgevoel op te zoeken. Waar? In New York natuurlijk! Verwen jezelf met een vliegtuigticket naar deze sprankelende droomplek.

Net als in de film

De Amerikaanse hoofdstad New York is een echte aanrader voor ieder die er de laatste maand van het jaar nog even tussen uit wilt. The Big Apple is het hele jaar door een fantastische stad om te vertoeven. Maar in de decembermaand doet de hoofdstad er nog een schepje bovenop. De straten zijn er dan vaak wit gekleurd door de vers gevallen sneeuw. Kerstliedjes zweven door de lucht. De gezellig verlichte winkeletalages nodigen je uit om even binnen te komen. En ontelbaar veel versierde kerstbomen veranderen grote pleinen in karakteristieke kerstmarkten.

Rockefeller Tree

Iets wat je absoluut niet mag missen? De reusachtige kerstboom op het Rockefeller Center. Deze 30 meter hoge boom is sinds 1933 jaarlijks een vaste prik in hartje Manhattan. De 30.000 ledjes zetten het plein in een bijzonder licht. Naast het bezichtigen van de kerstboom kun je onder het genot van een warme choco ook wat rondjes draaien op de Rockefeller schaatsbaan.

Vliegticket boeken

De vliegtickets naar New York zijn de laatste jaren flink in prijs gedaald. Voor 600 euro kun je al op en neer naar New York vliegen. Echter moet je er wel rekening mee houden dat de prijzen rond de kerst wat hoger liggen. Niet alleen qua tickets, maar ook qua verblijf en uitgaven daar. Mocht het financiële jaar dus positief voor je uitvallen? Wees dan lief voor jezelf en trakteer jezelf op een onvergetelijke kerstinspiratie in New York.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>