«

»

apr 28

Reisgadgets voor onderweg

fotoReisgadgets, daar zijn we altijd gek op. Handige dingetjes die ons leven tijdens het reizen of in de vakantie makkelijker kunnen maken. Deze week nemen we een aantal handige (vakantie) gadgets onder de loep.

De mobiele opladers bijvoorbeeld. Daar waar we een paar jaar geleden nog zaten te ‘klooien’ met 12V accu’s, waar je een autostekker op vastknoopte, nu zie je mobiele opladers voor alle moderne telefoons, en vaak in een lekker klein compact formaat. Juist op vakantie of tijdens het reizen maak je veel gebruik van je telefoon; je maakt onderweg vaker een fotootje, houdt via WhatsApp en Facebook je vrienden op de hoogte, en ondertussen wordt er veelvuldig de Maps App gebruikt om te navigeren. De telefoon loopt nu nog sneller leeg dan op een gewone dag, en juist nu heb je m hard nodig en voorlopig nog even geen stopcontact in de buurt…

zwarte-zonnelader-voor-het-opladen-van-smartphone

De techniek van vandaag de dag staat niet stil, dat blijkt onder andere wel uit de mobiele opladers voor telefoon en tablet die je in steeds meer vormen voorbij ziet komen. Melden we niet al te lang geleden al over de mogelijkheden van mobiele opladers onderweg, de innovatie gaat zo rap dat we er wederom even aandacht aan willen besteden.

Ten eerste de power van deze accu’s neemt toe, waar het eerst nog mogelijk was je iphone of tablet eenmaal opnieuw op te laden, nu zie je modellen die het dubbele leveren en/of met dubbele poorten zodat je je iphone en tablet tegelijk kan opladen. Of deze mobiele accu met zonnepaneel zodat overdag de oplader zichzelf ook weer oplaadt en je nog langer zonder stopcontact kunt. Kijk, dit zijn nu de echt handige dingen voor de kampeerders, vissers en andere reizigers die vaak lang op pad kunnen zijn.

foto2Een ander leuk hebbedingetje is de bluetune speaker, die niet alleen uw muziek perfect kan afspelen, maar ook heel handig als handsfree kit fungeert voor onderweg dankzij de ingebouwde microfoon. De speaker beschikt over een speciaal systeem wat ervoor zorgt dat er een diepe bas en geweldig uit dit subliem kleine apparaatje komt.

Zet deze bluetone speaker op het dashboard van uw (vakantie/huur-)auto, naast u in de boot, of naast u op het strand en houdt de kostbare iphone veilig in uw tas opgeborgen. Draadloos tot 10 meter. De bluetone speaker is dus niet alleen een speaker voor onderweg om met meer plezier naar uw muziek te luisteren, het is ook een draagbare handsfree kit voor onderweg.

foto
De reisgadgets van deze blog zijn mede mogelijk gemaakt door tablethoezen.nl

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>