nieuwsbrief

Schrijf je (gratis) in op de travelcommunity nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste vakantie tips, reisnieuws, vakantieblogs en de mooiste foto’s ter inspiratie voor nieuwe bestemmingen.
U kunt zich ook abonneren op specifieke lijsten:

U kunt zich ten alle tijde in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief, handig voor als u alleen tijdelijk de nieuwsbrieven wilt ontvangen voor de periodes dat u vakantie tips, nieuws of aanbiedingen zoekt.

Nieuwsbrief inschrijven

Het inschrijven op de travel community nieuwsbrief is gratis en geheel vrijblijvend. Uitschrijven op een mailing van een van de nieuwsbrieven kan altijd via deze site of via de link in de nieuwsbrief (email). De inhoud van onze travelcommunity nieuwbrieven bestaan voornamelijk uit samenvattingen van deze website: vakantie blogs, reisnieuws, tips, reisverslagen, boek verslagen en foto impressies. Daarnaast zullen we zo nu en dan leuke acties melden zoals onze eigen fotowedstrijd voor vakantiefoto’s:

Blijf op de hoogte van de fotowedstrijd via de nieuwsbrief

Voorheen organiseerden wij al eerder fotografie wedstrijden en ook op dit moment loopt er een leuke (vakantie-) fotowedstrijd. Deze fotowedstrijd duurt nog tot 31 december 2011 dus meedoen kan via de fotowedstrijd pagina. Uiteindelijk selecteren wij de mooiste foto’s voor de eindronde, en kiezen jullie daaruit de winnaar door te stemmen. Schrijf je in op de nieuwsbrief om volledig op de hoogte te blijven van het verloop van de wedstrijd, evenals voor andere acties en fotografie wedstrijden in de toekomst.

De leukste (travel) community van NL

De travelcommunity, de naam zegt het al, is niet door 1 persoon gemaakt. Deze community maken en bouwen wij samen, en dus ook de nieuwsbrief maken wij niet alleen. De community bepaald wat er zoal op deze website geplaatst wordt, dus help ook actief mee om deze site de leukste community van NL te maken!

Meedoen met de community of nieuwsbrief:

Heb je een leuke vakantie tip, een reisnieuwtje, of heb je een mooie reis gemaakt en daar een verslag van gemaakt? Heb je mischien je eigen vakantie web log en wil je dat wij jouw site beoordelen? Of gewoon een serie hele mooie foto impressies van je gemaakte reis die je via travelcommunity aan de wereld wil laten zien? Meld je aan op onze site via het inlogveld aan de rechterzijde, of connect via facebook om direct in te loggen. Je kunt natuurlijk ook je verhaal, nieuwtje, reisverslag of foto’s insturen naar ons mailadres:
info   ‘apestaartje’     travelcommunity.nl

Blijf ook op de hoogte via social media:

Buiten de community zijn wij ook actief met social media; twitter en facebook bijvoorbeeld. De website en nieuwsbrief  proberen we redelijk schoon te houden wat betreft reclame en links naar kortings acties, vakantie kortingscodes, prijsvragen, last minute aanbiedingen en andere promotionele acties van reisorganisaties of touroperators. Er zijn immers al genoeg websites die u dagelijks van allerlei aanbiedingen per nieuwsbrief in de mailbox voorzien. Toch komt het nogal eens voor dat er een leuke actie voorbij komt, die eigenlijk te mooi is om links te laten liggen, en waar je door tijdgebrek geen heel topic aan kan spenderen. Zeker in het geval van een last minute aanbieding dan is het een kwestie van tijd, en kunnen niet wachten op een wekelijkse nieuwsbrief. Een topic eraan wijden op de voorpagina heeft geen zin want de actie of aanbieding verloopt vaak snel. Dergelijke acties en aanbiedingen melden wij via onze twitter en facebook, omdat dit de meest snelle manier van communicatie is en weinig tijd kost om de actie of aanbieding online kenbaar te maken. Wil je op de hoogte gehouden worden van de kortingscodes, prijsvragen, kortings acties en last minute aanbiedingen, hou dan onze twitter en facebook in de gaten. Wij twitteren enkel in het nederlands en ook onze twitter volgers bestaan voornamelijk uit nederlands sprekende twitteraars.

Wedstrijd reis verslag & wedstrijd fotografie – of beste reis weblog van het jaar

Omdat wij dol zijn op reisverslagen en mooie vakantiefoto’s organiseren we met enige regelmaat wedstrijden voor reisverslagen, wedstrijd voor beste vakantie blog, en fotografie wedstrijden (al dan niet met een bepaald foto thema). Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van deze wedstrijden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>