over travelcommunity

Travelcommunity is in 2005 gestart oorspronkelijk met landinformatie en fora als belangrijkste kernpunten. Het forum begon al een overhand te krijgen op de gehele website, de komst van de social media en het delen van reis ervaringen heeft ons steeds meer richting een open social platform gebracht. Het was duidelijk dat we een community wilde blijven, maar dan wel in een iets moderner jasje.

Met de nieuwe site meer in blogvorm, met meer mogelijkheden tot interactiviteit en social media, hopen we travelcommunity klaar te stomen voor de toekomst. Het is nu makkelijker om te reageren, of reisverhalen en reisverslagen te delen, daarnaast hebben we nu een hele mooie foto upload functie die we meteen maar hebben bekroont met een fotowedstrijd. Travelcommunity is een geheel onafhankelijk nieuwsblog over vakanties en reizen. Dit vakantie nieuws blog is tevens een handige informatiebron voor iedereen die goed voorbereid op reis wil gaan.

Door onze passie voor reizen en honger naar avontuur, maken wij dit web blog bordevol vol vakantie nieuws,  reisverhalen en alles wat met vakantie of reizen te maken heeft. Door middel van actueel reisnieuws, vakantie tips, reis blogs, vakantiefoto- en films proberen wij dagelijks de site van de allerlaatste nieuwtjes te voorzien.

Wil je zelf ook reisverslagen of vakantienieuws schrijven, meld je dan aan op de travelcommunity. Dit kan door je te registeren op deze site of te ‘connecten’ via social media. Je kunt dan zelf je reisverslagen gratis bloggen op deze site. Kruip in de huid van een vakantie reporter of reis journalist en samen zorgen we dat deze site altijd actueel is.

Voor vragen of opmerkingen over de site, adverteren op onze community, neem gerust even contact met ons op!

Important!

Ontdek de wereld… op haar mooist

Veel plezier op de travelcommunity website.

Het TravelCommunity Team

 

 

One comment on “over travelcommunity

  1. Henk Sterkenburg on said:

    Leuke site!! Ik heb gelijk een link opgenomen als tip op onze website(online shop)

    Heel veel succes!

    groet

    Henk Sterkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>